De ervaren monteurs van Kooy Project Nederland werken nieuwbouwdaken waterdicht af, inclusief isolatie en details (afvoeren etc.). Gaat het nu om aanbouwen, dakkapellen, woningen, gebouwencomplexen of bedrijfshallen Kooy Project Nederland heeft met elk type dak ervaring. In de afgelopen 35 jaar zijn meer dan 1.000 daken naar tevredenheid van klanten voorzien van een kunststof dakbedekking.

Niet één dak is hetzelfde en Kooy Project Nederland beoordeelt elk project dan ook op zichzelf. De hoogte van het dak, ligging in Nederland of België, in bebouwde of onbebouwde situatie, toepassing van de ruimte onder het dak (bijvoorbeeld droge opslag of een zwembad), soort dakbeschot, gewenste isolatie, mechanisch bevestigd, losliggend of gelijmd daksysteem bepalen de mogelijkheden voor uw dak.

Kooy Project Nederland verzorgt indien gewenst voor de projecten ook bouwfysische berekening en i.o. met de klant zal er indien nodig een afschotplan gemaakt worden. Voor de daken die mechnaisch bevestigd dienen te worden zal er door Kooy Project Nederland een windlastberekening gemaakt worden conform de geldende eisen, zodat u er zeker van bent dat uw nieuwe dak voldoet aan alle eisen.

Indien u een project onderhanden heeft waar een dakbedekking op aangebracht dient te worden, zijn wij graag bereid u te voorzien van een scherpe offerte. U kunt u aanvraag sturen naar info@kooytilburg.nl